Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /www/gastro2010/common/database.class.php on line 19
Rezumate
Login
Acasa Rezumate

Rezumate

Participanţii sunt invitaţi să trimită lucrări originale pentru prezentări orale, video sau poster, cu condiţia ca acestea să nu fi fost publicate anterior. Lucrările acceptate vor fi publicate în rezumat într-un supliment al revistei Journal of Gastrointestinal and Liver Diseases distribuit în timpul congresului.
Autorii sunt rugaţi să respecte instrucţiunile din ghidul de trimitere a rezumatelor. Rezumatele care nu vor respecta aceste instrucţiuni NU vor fi trimise pentru evaluare Comitetului Ştiinţific. Rezumatele vor fi redactate în româna şi engleză. Lucrările primite vor fi analizate de un juriu ştiinţific şi pot fi selectate pentru prezentări orale sau poster (sau pot fi respinse). Pentru a fi selectate ca prezentări orale, rezumatele trebuie să se înscrie în tematica simpozionului (conform programului preliminar afişat pe site-ul oficial al simpozionului).
Trimiterea unui rezumat implică angajamentul formal al autorului de a se înscrie la simpozion şi de a prezenta lucrarea în sesiunea desemnată de către Comitetul Stiinţific. Dacă autorul principal nu poate prezenta lucrarea, trebuie să se asigure că unul dintre coautori va prelua acest rol, cu obligativitatea înscrierii la simpozion. Orice schimbare a autorului care prezintă lucrarea trebuie comunicată în scris pe adresa de corespondenţă a simpozionului (). Neprezentarea unei lucrări implică respingerea rezumatelor trimise la viitoarele congrese.
           
Data limită de trimitere a rezumatelor este 15 aprilie 2010.

Autorii lucrărilor selectate pentru prezentări orale, video sau poster, vor fi anunţaţi pe adresa de e-mail completată în formularul de înscriere, până la data de 15 mai 2010.

Instrucţiuni de trimitere rezumat:

  1. rezumatele pot fi trimise numai în format electronic, on-line, accesând secţiunea Rezumate din site-ul oficial al simpozionului.
  2. rezumatele trimise prin poştă, e-mail sau fax NU vor fi acceptate.
  3. rezumatele pot avea maxim 3000 caractere (inclusiv titlul, autorii şi afiliaţia), Times New Roman, 12 pt, justified.
  4. autorii sunt responsabili de conţinutul ştiinţific al rezumatelor trimise şi de traducerea în limba engleză.

In urma completarii formularului de inregistrare vi se va deschide un cont in acest site prin care puteti apoi accesa formularele de inregistrare la conferinta, de trimitere a rezumatelor si de rezervare locuri de cazare. De asemenea, toata corespondenta dvs. cu organizatorii va fi salvata si se va putea regasi tot in acest cont.

 

Termenul limita de trimitere a rezumatelor a expirat !


newsletter